stemmen in je hoofd

Online Training

Leer je stemmen kennen

In deze online training ga je je stemmen, je delen, of hoe je ze ook wilt noemen, beter kennen. Wattus?? Klinkt vaag? 

Deze training helpt je je zelf te leren kennen. Het transformeert je kritische stem om ondersteunend te zijn in plaats van je aan te vallen. Deze training leert je ook om al je innerlijke dialogen te ontrafelen en om deze jouw ‘zelf’ te laten helpen. We gaan van die kritische stemmen je bondgenoten maken.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen. Iedereen? Ja! Leeftijd maakt niet uit, want je kunt op ieder moment in je leven leren over jezelf.
Ik zal een aantal voorbeelden noemen waar je je mogelijk in herkent.

  • Je bent een emotie-eter. Je hebt allerlei diëten geprobeerd, maar toch wil er geen een werken. Als je een craving hebt, dan moet er toch echt wat gesnoept worden. Vaak heb je daarna spijt.
  • Je valt op de foute partners. Je zou graag willen dat je partner je ziet als de queen, maar helaas behandelt hij jou niet zoals je behandelt zou moeten worden.
  • Je bereikt veel, maar eigenlijk voelt het nooit goed genoeg. Ondanks dat mensen vinden dat je het enorm goed voor elkaar hebt, zo voelt het niet. Het kan beter, het moet beter.
  • Je valt toch weer steeds uit tegen je kinderen. Ook al heb je jezelf zo voorgenomen het anders te doen, het lukt niet. Je had bedacht het anders te doen dan je ouders, maar je herkent steeds meer van je ouders in jezelf.

Er zijn nog veel meer voorbeelden te noemen, maar wellicht begrijp je het idee zo ook; onze delen zitten ons allemaal wel eens in de weg 😉 Het fijne is dat je er wat mee kunt! 

Voor mij?

puzzelstuk

Wat leer je?

Verbinding maken

Verbinding maken met je zelf en tussen je zelf en je stemmen, gevoelens, emoties.

Koppelen van gedachtes met gevoelens

Welke gevoelens ontstaan bij een bepaalde gedachte? En welke andere gevoelens ontstaan bij andere gedachtes?

Samenwerking tussen lijf en hoofd

Je lijf en je hoofd gaan samenwerken. Je gevoelens en je gedachtes kun je met elkaar leren samenwerken. We maken een kleine start!

Acceptatie

Leer jezelf accepteren, ook je minder leuke kanten

Inhoud

Parts

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. 

 Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. 

 

Wat krijg je?

Iedere dag een oefening

Iedere dag een korte oefening. Op die manier blijft het toegankelijk en behapbaar. Tegelijk kun je het integreren in je dagelijks leven.

Twee keer per week live sessies

Twee keer per week gaan we in een online omgeving live om met elkaar te delen, te leren,

Documentatie

Er zijn PDF bestanden van datgene dat je leert aanwezig in het leeromgeving.

BONUS

Als bonus krijg je er een workshop bij!

sleutel tot je 'mind'

We help you design the life you want.

Dat is het doel van deze training; te leren over die stemmen in je hoofd. De stemmen die het allerbeste met je voor hebben. Die jou proberen te beschermen, maar je eigenlijk tegenhouden. Leer je stemmen herkennen tijdens deze training. Hoe ga je met ze in gesprek? En leer hoe je met ze samen kunt werken zodat je weer veilig kunt zijn bij jezelf en je beste, je authentieke zelf kunt worden.

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

De training start op maandag 11 september.
Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met inloggegevens en een link naar het leerplatform om in te loggen.

Twee keer per week zijn er live sessies, omdat je veel van elkaar kunt leren. De veilige omgeving zorgt ervoor dat je je welkom voelt en je weet dat je niet alleen bent. Iedereen heeft een eigen unieke kijk op zijn/haar stemmen en gevoelens en daar kun je jezelf in herkennen of juist geïnspireerd door raken. Het is een steun in de rug om de training ook echt af te maken. 

Alle live sessies worden opgenomen en kun je later terugkijken.

Jazeker! Leeftijd doet er niet toe. Op iedere leeftijd kun je leren en bijleren. Wellicht loop je tegen andere dingen aan in het leven en herken je je niet perse in de voorbeelden die hierboven zijn geschetst. De inhoud van deze training is echter niet leeftijd gebonden. We kunnen op iedere leeftijd leren over onze delen en deze leren kennen.

Levenslang! In principe is dat onze doelstelling. Je kunt altijd inloggen op het platform en je training blijven bekijken en doen. De live sessies zijn eenmalig, maar de oefeningen blijven beschikbaar. 

Ja. Aan het einde van de trainingen, wanneer alle oefeningen zijn voltooit en de live sessies zijn afgerond, kun je een certificaat ontvangen.
Dit certificaat kun je opslaan en gebruiken als bewijs voor bijvoorbeeld je werkgever dat je de training hebt gevolgd.

Ga naar de inlogpagina en klik op “wachtwoord vergeten”.

Je komt dan op de pagina waar staat: Vul hier je e-mailadres in. Je ontvangt dan een e-mail met instructies over hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Je wilt je somatische praktijk en traumawerk naar een hoger niveau tillen. Je realiseert je de waarde van dingen voorzichtig doen en in een tempo dat veilig aanvoelt en waar je lichaam klaar voor is. Je hebt basisvaardigheden met een somatische praktijk en weet te herkennen in welke toestand van het zenuwstelsel je bent. Je ervaart nog steeds emotionele toestanden (bevriezing of stress) of vertoont gedragingen en coping-mechanismen die je niet meer wilt doen, en bent geïnteresseerd om dat te veranderen om een betere toekomst te hebben. Je wilt de structuur, het stappenplan en de ondersteuning hebben om het effectieve lichaamsgerichte (somatische) werk dat je bent begonnen voort te zetten. U bent klaar om uw zenuwstelsel effectief opnieuw te bedraden om consistent in de parasympathische toestand te blijven.

Scroll naar boven